Izbor uredništva
Hilarij.si » Odnosi in partnerstvo » 3 vprašanja ob prvem jemanju Kamagre
Kaj je kamagra?

3 vprašanja ob prvem jemanju Kamagre

Preden prvič vzamete Kamagro, imate verjetno celo vrsto vprašanj. Kako deluje Kamagra? Kaj po zaužitem zdravilu lahko pričakujem? Kako dolgo Kamagra učinkuje? Kateri neželeni učinki so normalni? Kateri zahtevajo zdravniško pomoč? V nadaljevanju spoznajte odgovore na nekaj najpogosteje zastavljenih vprašanj o priljubljenem zdravilu za erektilno disfunkcijo.

1. Kaj je Kamagra?

Kamagra (sildenafil) je zdravilo, ki se uporablja pri moških, in sicer za zdravljenje erektilne disfunkcije (ED). Kamagra ne more ozdraviti erektilne disfunkcije ali povečati spolne želje. Namesto tega sprosti mišice in poveča pretok krvi v penis, kar ob vzburjenju povzroči erekcijo.

2. Kako deluje Kamagra?

Kamagra deluje tako, da sprošča mišice v stenah krvnih žil in tako pomaga povečati pretok krvi v penis, kar olajša pridobivanje in ohranjanje erekcije. Zdravilo je učinkovito le, če obstaja spolna stimulacija, kakršna je med spolnim odnosom. Ko pride do spolne vzburjenosti, Kamagra pomaga povečati pretok krvi v penis in nato pomaga tudi pri vzdrževanju erekcije.

Glede na rezultate raziskav erektilna disfunkcija prizadene do 52 % moških med 25. in 70. letom starosti. Mnogi od teh se za uspešne spolne odnose zanašajo na zdravila za erektilno disfunkcijo. Kamagra je vrsta zdravila, ki se imenuje zaviralec fosfodiesteraze tipa 5. Zaviralci PDE5 preprečujejo, da bi encim, imenovan fosfodiesteraza tipa 5 (PDE5), prehitro deloval. Če PDE5 deluje počasneje, lahko snov, ki je odgovorna za sprostitev mišic in razširitev krvnih žil, opravi svoje delo.

Kamagra ne bo tako učinkovala za ljudi v določenem stanju. Morda ne boste pridobili vseh koristi Kamagre, če ste bolni, utrujeni ali pijani. Alkohol lahko poslabša stranske učinke Kamagre in lahko še poslabša erektilno disfunkcijo.

Delovanje Kamagre

Preobilen in masten obrok lahko povzroči slabše delovanje Kamagre.

Kamagro morate jemati na prazen želodec približno eno uro pred spolnim odnosom. Zdravilo začne delovati v 30 do 60 minutah, da pa se erekcija zgodi, je potrebna spolna stimulacija. Nekateri moški učinke Kamagre občutijo že v 20 do 30 minutah po jemanju zdravila. Če pa odmerek vzamete z obrokom z veliko maščobami, se lahko delovanje zavleče do 60 minut. Uživanje alkohola med jemanjem Kamagre lahko z zmanjšanjem pretoka krvi v penis povzroči manj učinkovito zdravljenje.

3. Kako dolgo deluje Kamagra?

Koliko časa bo Kamagra omogočala erekcijo, je odvisno od številnih dejavnikov. Odmerjanje, starost in splošno zdravje so le nekateri dejavniki, ki lahko vplivajo na to, kako dobro deluje zdravilo.

Manjši odmerek Kamagre, ki je priporočljiv za starejše, pomeni, da je delovanje zdravila krajše kot pri večjih odmerkih. Ko začne delovati, Kamagra deluje od 4-5 ur. Nekateri moški lahko med spolno aktivnostjo doživijo tudi več orgazmov.

Če imate težave s srcem, sladkorno bolezen ali težave z živčnim sistemom, se lahko čas delovanja Kamagre občutno zmanjša.

Avtor: Hilarij

Hilarij
Pozdravljeni na mojem spletnem portalu, kjer si lahko preberete veliko zanimivega o lepoti in zdravju ter odnosih in partnerstvu. Pišem tudi o športu in prostem času, včasih pa se dotaknem tudi tematike doma in vrta, kjer vam z nasveti pomagam, da se boste doma počutili kar najbolje.